2010. december 31., péntek

m2-metin2


A Metin2 rövidítése=M2 ennek van egy kínaibb de magyar emberekkel is találkozhatsz és van rajt szinkron a neve ddmt2.  Meny föl a következőre amit a Gogoléba kell beírni de csak először: metin2. Először regisztrálnod kell. Utána aktiválnod az email-ódon. Utána töltsd le.Írd be az ID-det.Van 3 birodalom 

Shinsoo-Birodalom

A Shinsoo birodalom a kontinens déli részén fekszik. Az itt élők kereskedelemmel foglalkoznak.


Yoon-Yoing irányítása alatt a kelet-Shinsooi kereskedelemi kapcsolatok a császárság összeomlása után hamar a mai virágzásához vezetett. A lakosok folyamatos harcban állnak azonban a nyugatiakkal, aminek hatására megszűnt a kereskedelmi útvonal. Amikor észrevették a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverkeztek.
Céljuk a nyugati támadások megfékezése, a kereskedelemi útvonal újboli megnyitása, és az egész birodalom saját irányításuk alatti egyesítése.

Chunjo-Birodalom

A Chunjo birodalom a kontinens nyugati részén fekszik.Teokratikus államát spirituális vezetők irányítják.


Alapítása Yoon-Young nevéhez fűződik, aki az egykori császár unokaöccse. Yoon felesége, aki hatalmas mágikus erővel rendelkezik, már korán támogatta férjét a Metin kő fenyegetésének megismerésében. Yoon-Young többször is ellenintézkedéseket javasolt, de figyelmen kívül hagyták. Ezért vezette követőit egy felkelésben az akkor még egységes császárság ellen. A birodalom pusztulása után Chinjo még mindig nyílt vitában áll a Kelettel, és állandó harcban Déllel.
A lakosok arra törekednek, hogy megszerezzék a hatalmat az egész kontinensen, azért, hogy a Metin kő növekvő hatalmának véget vessenek.

Jinno-Birodalom

A Jinno birodalom a kontinens keleti részén terül el. Katonai hatalomra épül a birodalom, amely az agresszív, harcos természetétű lakosokat irányítja.


Jinno-t Ee-Ryoong vezeti, aki a vér szerinti fia az utolsó császárnak.


Elhivatottnak érzi magát arra, hogy a rendelkezésére álló katonai hatalom segítségével az egykori császárságot visszaállítsa.
A Jinno birodalomban hivatalosan nem vesznek tudomást a Metin kövek jelentőségéből és hatásából eredő félelmekről. Titokban Ee-Ryoong megpróbálja azonban a Metin kövek pusztító hatását saját katonai céljaira érvényesíteni.
 Ezek közül kell választani.Aztán négy karakter közül választhatsz: Sura,Harcos,Sámán és Nindzsa. Majd add meg a karakter nevedet és máris belemerülsz a m2 izgalmas világába.
A forum:


Téma: Fórum szabályzat  (Megtekintve 33881 alkalommal)
Lépj be egy keleti fantázia világba festői városokkal és hatásos tájakkal.    

Veszélyes csaták várnak rád!

Válj a harcművészetek mesterévé és védd meg  a vidéket a Metin kövek sötét befolyásától.

Metin2 egy keleti fantázia világba vezet be. Válj a harcművészetek mesterévé és harcolj a Sárkány Isten szövetségese ként a Metin kövek sötét befolyása ellen, melyek megmérgezik a    földet. Harcolj vad csatákban a három birodalom egyikével, hódítsd meg földjeiket és javaikat, vagy egyesítsd őket és légy a kontinens új Császára. A végzeted a kezedben van!




Tulajdonságok:  
  • Egy olyan nagy kontinens, amin sok kalandor és bátor harcos vár.
  • Három ellenséges császár melyekhez csatlakozhatsz.
  • Harcolj területért és becsületért, lábon vagy lovon!
  • Válj egy vár urává és építsd fel a saját erődödet a saját klánoddal!
  • Tanulj harcművészetet és szerezz megannyi romboló, különleges készséget!

Mindenki olvassa el: Privát Szerverek

Írta ATAG Dátum 2009-10-20, 17:13:00
Mától új szabályai vannak a privát szerver információ közzétételének.

A privát szerver rész új szabályai:

1. Új szerver bemutatása a nélkülözhetetlen információkkal a bemutatás részben történhet. A témanyitónak kötelessége zárni a témát, a továbbiakban csak Ő frissítheti/egészítheti ki az információkat.

2. Ezzel egy időben létre kell hoznia segítség részben is, egy ugyanolyan nevű témát, aminek írhatónak (nyitott) kell lennie, ott lehet kérdéseket föltenni a szerverrel kapcsolatban.

3. Általános beszélgetést egy-egy szerverről a Csevegő részben lehet folytatni és csakis ott!
« Utoljára szerkesztve: 2010-01-04, 16:24:28 írta ATAG »


Sok panasz érkezett a letöltések hibái miatt, így végül arra jutottunk, hogy lecseréljük a szerver-szoftvert. Ez október 1-én meg is történt, azóta remélhetőleg a problémák is megszűntek (hibás letöltött fájlok/megszakadt letöltések).

Továbbra is jelezzétek ha problémát találtok, köszi Mosolyog


Fórum moderátorok jelentkezését várom, emailben.
A tárgy "Fórum MOD" legyen!

A feladatod a számodra kiadott fórumok moderálása, rendben tartása, szabályok betarttatása.

Válaszolnod kell a felhasználók kérdéseire, ha tudsz, illetve segitened kell nekik megtalálni a problémájuk megoldásához megfelelő Csapat tagot.

Feltételek:

- betöltött 18 év (és nem letöltött!)
- Naponta 1-2 óra szabadidő
- Járnia kell rendszeresen a CHAT-re!

További kötelezően megadandó információk:

- Felhasználónév a fórumban
- Kor
- Kis bemutatkozás
- Miért szeretnél az lenni, amire jelentkezel?


Aki a jelentkezést hiányosan/pontatlanul küldi az máris kiesett Mosolyog
Az előző topikot töröltem.

A fórum domainje nem szűnt meg (mivel nem is ingyenes domain), csupán rajtunk kívülálló technikai probléma miatt nem működik.

« Utoljára szerkesztve: 2009-10-25, 23:11:57 írta ATAG »


Az aláírás mérete 500-ról 250 karakterre változott, továbbra is a Profil -> Fórum profil információk menüpont alatt lehet beállítaniMosolyog
« Utoljára szerkesztve: 2010-06-14, 21:56:54 írta [BA]Dani »


Ma minden, szabálytalanul beküldött Pserver topic törlésre kerül. Ez kb a témák 95%-át teszi ki Mosolyog
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése